Για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε στην εθνική Αργεντινής ενόψει των φιλικών αγώνων με Βενεζουέλα (22/3) και Μαρόκο (26/3).

Ύστερα από ένα διάστημα που είχε ζητήσει να μην συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις του Λιονέλ Σκαλόνι, ο σουπερ σταρ της Μπαρτσελόνα επιστρέφει «στις επάλξεις», τρεις μήνες πριν το επόμενο μεγάλο «ραντεβού» της «αλμπισελέστε», το Κόπα Αμέρικα που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Βραζιλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής, η τελευταία εμφάνιση του Μέσι με την φανέλα με το εθνόσημο ήταν η ήττα με 4-3 από τη Γαλλία, στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στα 31 του χρόνια, ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο με την εθνική ομάδα, πέραν του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Συμμετείχε σε τέσσερις μεγάλους τελικούς, στο Μουντιάλ του 2014 και στα Κόπα Αμέρικα του 2007, του 2015 και του 2016, γνωρίζοντας όμως ισάριθμες ήττες.

Εκτός του Μέσι, την επιστροφή του στην εθνική Αργεντινής θα πραγματοποιήσει στα προσεχή φιλικά και ο Άνχελ Ντι Μαρία της Παρί Σεν Ζερμέν, που επίσης δεν είχε κληθεί καθόλου μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης