Στην Άστον Βίλα επιστρέφει ο Στίλιαν Πετρόφ, αυτή τη φορά σε ένα διαφορετικό πόστο.

Δύο χρόνια μετά την θεραπεία που υποβλήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε (λευχαιμία) ο 35χρονος Βούλγαρος πρώην διεθνής παίκτης θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της αγγλικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ο σύλλογος του Μπέρμιγχαμ ενημέρωσε τους φιλάθλους του ότι ο Πετρόφ, ο οποίος έπαιξε σε περισσότερα από 200 παιχνίδια με τους «χωριάτες», θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής στο πλευρό του Τιμ Σέργουντ.

«Πριν από δύο ημέρες είχα μία μικρή επικοινωνία με τον Τιμ. Μου ζήτησε να επιστρέψω, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική συμφωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πετρόφ λίγη ώρα μετά τον αγώνα της περασμένης Τρίτης με τη Γουεστ Μπρομ, όπου η Άστον Βίλα επικράτησε με 2-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Πετρόφ, ο οποίος μετράει πάνω από 100 συμμετοχές στην εθνική Βουλγαρίας, είχε διαγνωστεί με λευχαιμία το 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οπαδοί της Άστον Βίλα είχαν σταθεί στο πλευρό του στη διάρκεια της θεραπείας που ακολούθησε και στο 19ο λεπτό κάθε αγώνα (στο διάστημα της θητείας του στην ομάδα φορούσε την φανέλα με το 19) χειροκροτούσαν όρθιοι εις ένδειξη σεβασμού προς τον Πετρόφ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης