Στις ειδικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στο Final 4 της Κολωνίας λόγω του κορωνοϊού στάθηκε ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Τούρκος τεχνικός ερωτηθείς για τον πορεία της ομάδας του μέχρι το Final 4 μίλησε για τα συναισθήματά του, ενώ δεν έκρυψε ότι περίμενε να υπάρχει κάποιος κόσμος στις εξέδρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πριν απαντήσω την ερώτηση, θα ήθελα να πω ότι δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι απογοητευμένος που εδώ δεν είναι μέλη από συνεργείο μας, δημοσιογράφοι, γιατί οι γερμανικές αρχές δεν τους άφησαν. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η σεζόν για όλους μας, κάναμε πολλές θυσίες σε αυτά τα παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη, πολλοί παίκτες μας κόλλησαν Covid, αλλά ψυχαγωγήσαμε όσους μας έβλεπαν από την τηλεόραση, σε κάποια γήπεδα, σε κάποιες χώρες.

Πιστεύαμε ότι θα παίζαμε στο Final 4 με κάποιους θεατές, όπως είδαμε σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν έγινε. Ξέρουμε ότι παίζουμε επιθετικό μπάσκετ, οι οπαδοί απολαμβάνουν να βλέπουν το μπάσκετ μας, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό γιατί παίζουμε κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα. Ελπίζω όλοι θα το απολαύσουν και ότι στο μέλλον θα έχουμε πιο πολύ συναίσθημα, γιατί το μπάσκετ δεν είναι μόνο λεφτά, αλλά είναι το να το απολαμβάνεις».

Για το αν του λείπει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είπε: «Μου λείπει πολύ. Είναι ένας τρομερός άνθρωπος και ίσως ο καλύτερος προπονητής. Τρομερός χαρακτήρας. Μας λείπει. Για μένα θα είναι όμορφο να τον δω στο ΝΒΑ. Στο ΝΒΑ έρχονται και παίρνουν τους καλύτερους παίκτες μας, μερικούς από τους πιο σημαντικούς για τις ομάδες. Ελπίζω να καταλάβουν ότι στην Ευρώπη υπάρχουν και εξαιρετικοί προπονητές. Θα ήθελα να τον δω στο ΝΒΑ. Θα είμαστε και εμείς πιο άνετοι εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης