Ο Γιαν Όμπλακ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα (17/4) ότι ο Σλοβένος τερματοφύλακας επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «ροχιμπλάνκος» έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο 26χρονος Σλοβένος, ο οποίος εντάχθηκε το 2014 στο δυναμικό των Μαδριλένων, προερχόμενος από την Μπενφίκα, δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα επέκταση συμβολαίου και που βρίσκομαι εδώ. Θα υπερασπιστώ αυτά τα χρώματα όσο καλύτερα μπορώ και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά» δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Όμπλακ, ο οποίος θεωρείται πλέον ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο.

Μέχρι στιγμής, ο έμπειρος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί σε 203 παιχνίδια με την Ατλέτικο (σ.σ. είναι ο πέμπτος τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ιστορία της ομάδας), κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 115 από αυτά.

Εκτός από τις πολλές διακρίσεις του σε ατομικό επίπεδο, ο Όμπλακ έχει κατακτήσει στη διάρκεια της θητείας του στους «ροχιμπλάνκος» ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας (2014), ένα Europa League (2017-18) και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης (2018), ενώ ήταν μέλος της ομάδας της Ατλέτικο που έφτασε ως τον τελικό του Champions League τη σεζόν 2015-16.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης