Αποφασισμένος να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει πέρυσι είναι ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος χρειάστηκε 80 λεπτά για να νικήσει με 2-0 τον Κάσπερ Ρούουντ (No 8) και με την 9η συνεχόμενη νίκη του στο τουρνουά, προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό των ATP Finals που διεξάγονται στο Τορίνο.

Ο Ρώσος, Nο2 στην παγκόσμια κατάταξη, δε συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον Νορβηγό και με χαρακτηριστική άνεση (κυρίως στο 2ο σετ), έφτασε στη νίκη και, πλέον, περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον καταληκτικό αγώνα της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις 10 πόντους (συνολικά) παραχώρησε στο σερβίς του ο Μεντβέντεφ, τελειώνοντας τον αγώνα χάνοντας μόλις έναν στο 2ο σερβίς (13/14), με τους κερδισμένους πόντους στο πρώτο να φτάνει το ποσοστό του 68% (23/34).

Με τη σημερινή ο Ρώσος τενίστας έφτασε τις 9 σερί νίκες στη διοργάνωση. Κατά σειρά έχει επικρατήσει (στο Λονδίνο) επί των Ζβέρεφ, Τζόκοβιτς, Σβάρτσμαν, Ναδάλ, Τιμ και στο Τορίνο επί των Χουρκάτς, Ζβέρεφ, Σίνερ και Ρούουντ.

Αργότερα το βράδυ του Σαββάτου (22:00, COSMOTE SPORT 6 HD) είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης