Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε επίδειξη ισχύος το βράδυ της Παρασκευής απέναντι στον Κάμερον Νόρι (Νο 12), τον οποίο και νίκησε με 6-2, 6-1 ύστερα από 68 λεπτά αγώνα πριν τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του ATP Finals.

Ο «Νόλε», Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, τελείωσε τον αγώνα, έχοντας 21/26 κερδισμένα πρώτα σερβίς (81%) και 8/12 δεύτερα (67%) με 22 winners, οπότε η διαφορά στα σετ γίνεται εύκολα αντιληπτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζόκοβιτς θα αναμετρηθεί το βράδυ του Σαββάτου (22:00, COSMOTE SPORT 6 HD) με τον Ζβέρεφ (Νο 3) για μία θέση στον τελικό.

Υπενθυμίζεται ότι στο άλλο παιχνίδι, ο Κάσπερ Ρουντ (Νο 8) δημιούργησε τη μίνι έκπληξη, νικώντας τον Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο 5) με 2-6, 7-5, 7-6(5), ύστερα από ένα αληθινό ντέρμπι που διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες.

Ο Νορβηγός έχασε εύκολα το πρώτο σετ, ενώ δέχθηκε break και στα επόμενα δύο, αλλά η επιθετικότητά του απέναντι στον Ρώσο του επέτρεψε να κάνει τη μεγάλη επιστροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με όπλο το σερβίς (14 άσοι, όσοι και ο Ρούμπλεφ) αλλά και 39 winners, ο Ρουντ επανάκαμψε και στο τέλος πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ, με τον αγώνα τους να έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι του Σαββάτου (15.00, COSMOTE SPORT 6 HD).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης