Χωρίς νίκη παρέμεινε στους φετινούς ομίλους του Champions League η Ρεάλ, καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει ούτε της Μπριζ στη Μαδρίτη.

Πιο συγκεκριμένα οι «μερένχες» μετά τη βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων, φιλοδοξούσαν την Τρίτη να κατακτήσουν το πρώτο τους «τρίποντο» στη διοργάνωση, ωστόσο τελικά έμειναν στο 2-2 με τους Βέλγους, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκαν να χάνουν με 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι φιλοξενούμενοι μόλις στο 9ο λεπτό «πάγωσαν» το Μπερναμπέου, καθώς άνοιξαν το σκορ με τον Μποναβεντούρ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 39ο λεπτό εξέθεσε για δεύτερη φορά την άμυνα των Μαδριλένων, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 55ο λεπτό η «βασίλισσα» μείωσε με κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος, ενώ έφτασε στην ισοφάριση στο 85΄με τον Κασεμίρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο ο Ζιντάν απέσυρε τους Κουρτουά και Νάτσο βάζοντας στη θέση τους τους Αρεολά και Μαρσέλο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο άλλο παιχνίδι, που διεξήχθη την ίδια ώρα η Σαχτάρ Ντόνετσκ επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με γκολ που σημείωσε ο Ζαπάτα στο 28ο λεπτό, ωστόσο οι Ουκρανοί ισοφάρισαν στο 41′ με τον Μοράες, ενώ έκαναν την ολική ανατροπή με τέρμα του Σόλομον στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης