Με δύο πολύ δυνατά παιχνίδια συνεχίζεται απόψε η αγωνιστική δράση στη φάση των «16» του Champions League, η αυλαία της οποίας άνοιξε την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, στις 22.00 τα βλέμματα στρέφονται στο Λονδίνο και τον ιταλικό Νότο, καθώς η Τσέλσι θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Μπάγερν Μονάχου (COSMOTE SPORT 1 HD), την ώρα που η Νάπολι θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα (COSMOTE SPORT 2 HD).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «μπλε» σίγουρα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους αγώνες των ομίλων και μάλιστα έχουν εδραιωθεί στην τέταρτη θέση της Premier League μετά τη νίκη τους (2-1) επί της Τότεναμ.

Στον αντίποδα σε αγωνιστική εγρήγορση είναι και οι Βαυαροί, οι οποίοι προέρχονται από την εύκολη νίκη (4-1) επί της Κολωνίας, στην οποία ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέτυχε γκολ και έγινε ο τέταρτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Bundesliga.

Στο άλλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Σαν Πάολο» η Νάπολι, η οποία θα αγωνιστεί με τον Κώστα Μανωλά στο αρχικό της σχήμα, θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, η οποία από τη μεριά της θέλει να βάλει βάσεις πρόκρισης, ενόψει του αγώνα ρεβάνς στη Βαρκελώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «παρτενοπέι» είναι ανεβασμένοι και έφτασαν στην έκτη νίκη τους στα τελευταία επτά ματς, κάνοντας ανατροπή απέναντι στην Μπρέσια (2-1).

Στον αντίποδα, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει καρέ τερμάτων, οι Καταλανοί επικράτησαν το περασμένο Σάββατο με 5-0 επί της Εϊμπάρ και επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενοι το στραβοπάτημα της Ρεάλ απέναντι στη Λεβάντε.

 Το αποψινό πρόγραμμα:

22:00 COSMOTE SPORT 1 HD Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου

22:00 COSMOTE SPORT 2 HD Νάπολι – Μπαρτσελόνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης