Η Ρόμα δεν πρόκειται να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κρις Σμόλινγκ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός, αφού είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι «τζιαλορόσι» απέκτησαν τον 29χρονο Άγγλο διεθνή κεντρικό αμυντικό έναντι του ποσού των τριών εκατ. ευρώ, χωρίς να προβλέπεται ρήτρα αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, δεν θα τον κρατήσει στο «Ολίμπικο» για επιπλέον τρία χρόνια, αφού δεν φαίνεται εφικτό να πάρει το «εισιτήριο» για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σμόλινγκ αγωνίστηκε για εννέα χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ» και μετακινήθηκε στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας, η οποία ήθελε να ενισχύσει την άμυνά της, μετά την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι. Τώρα, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», Τότεναμ και Έβερτον κινούνται για την απόκτησή του, προσφέροντας 20 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα δικαιώματά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης