Την επιστροφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Γένοβα επιθυμούσαν οι ιθύνοντες της Τζένοα, προκειμένου να ενισχύσουν την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ως γνωστόν ο Έλληνας αμυντικός είχε αγωνιστεί τη διετία 2008-10 στον ιταλικό σύλλογο, προερχόμενος από την ΑΕΚ, και οι άνθρωποι της ομάδας του Καμπιονάτο ήθελαν να επαναφέρουν στο ρόστερ τους τον 32χρονο στόπερ, που δεν υπολογίζεται στην Άρσεναλ και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, η προσπάθεια των Γενοβέζων για την επιστροφή του Παπασταθόπουλου δεν είχε τα αποτελέσματα που ήλπιζαν.

Kι αυτό γιατί, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Sokratis δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του, προσθέτοντας ότι οι ιθύνοντες της Τζένοα αποφάσισαν να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις αμυντικών και πλέον είναι κοντά στην απόκτηση του σέντερ μπακ της Σάλτσμπουργκ, Ζερόμ Ονγκουένε.

Χαρακτηριστικά στο tweet του ο Ρομάνο αναφέρει: «Η Τζένοα δεν έχει πιθανότητες να εντάξει στο δυναμικό της τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο από την Άρσεναλ, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Τζένοα είναι κοντά σε συμφωνία με τη Σάλτσμπουργκ για την υπογραφή του Ονγκουένε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Παπασταθόπουλου με την Άρσεναλ εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και ο έμπειρος άσος, εκτός από την Τζένοα, φέρεται να απασχολεί μεταγραφικά τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τη Λάτσιο και την Μπέτις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης