Οι πρώτες οικονομικές συνέπειες από την πανδημία του κορωνοϊού έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και στη Βαλένθια, δημιουργώντας ένταση στις σχέσεις της διοίκησης με τους παίκτες.

Ο πρόεδρος των «νυχτερίδων», Ανίλ Μάρθι σε δηλώσεις του στους «New York Times», ήταν αρκετά… επιθετικός για το γεγονός πως δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία επί των μειώσεων που έχει προτείνει ο σύλλογος προς τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει η Βαλένθια στην οικονομική ύφεση που… έρχεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν λέμε ανοησίες προς τους παίκτες για να μειώσουμε τους μισθούς τους και να εκμεταλλευτούμε με άλλο τρόπο την κατάσταση. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά» τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας και δεξί χέρι του -γεννημένου στη Σιγκαπούρη- ιδιοκτήτη της Βαλένθια, Πίτερ Λιμ και συμπλήρωσε: «Όλο αυτό δεν είναι σωστό».

Η ουσία ωστόσο, είναι πως -εν αντιθέσει με τους άλλους «μεγάλους» της LaLiga- η Βαλένθια δεν έχει βρει ακόμη φόρμουλα συμφωνίας με τους ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες από την πλευρά τους έστειλαν τη Μ. Τρίτη (14/04) αντιπρόταση προς τη διοίκηση, όμως επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία… απάντηση από την ηγεσία του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό πολλαπλασιάζει τον εκνευρισμό. Πολλώ δε μάλλον, όταν ο Μάρθι επιμένει να διατηρεί υψηλούς τόνους, τονίζοντας στην ίδια συνέντευξη πως «…έχουμε δώσει στους αρχηγούς τα λογιστικά βιβλία για να δουν σε ποια κατάσταση θα βρεθεί ο σύλλογος, εάν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Εάν δεν τελειώσει η εφετινή LaLiga, ο αντίκτυπος θα είναι τεράστιος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης