Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Kαλησπέρα σας… Η Σοσό έκανε το καθήκον της το βράδυ του Σαββάτου, επαληθεύοντας τον καλοπληρωμένο άσο του 2.40 στο ματς με τη Λοριάν, οι Ρεν και Τουλούζ βρήκαν δίχτυα και επαλήθευσαν το Goal-Goal του 1.65, ωστόσο oι Κομπρολέα και Κόλο Κόλο έμειναν στο μηδέν, χαλώντας το απόλυτο της τριάδας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε όμως στα… φρέσκα και δη στα παιχνίδια που έχουμε επιλέξει από το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ. Ξεκινάμε με το ματς ανάμεσα στη Γάνδη και τη Ζούλτε Βάρεγκεμ από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο Βέλγιο.

Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά φορμαρισμένοι το τελευταίο διάστημα και καίγονται για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για την είσοδο στα πλέι οφ.

Βέβαια, δεν κρατάνε την τύχη στα… πόδια τους, αφού θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από την Γκενκ, η οποία φιλοξενείται από την Κορτράικ, ωστόσο φρονούμε ότι θα καταφέρουν, είτε εύκολα είτε δύσκολα, να νικήσουν, περιμένοντας γκέλα της ομάδας του Φερέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζουμε με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» θέλουν τη νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό τους, για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς και για το γόητρό τους.

Στον αντίποδα, και ο «δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει για το «τρίποντο», αφενός για να δώσει μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού συνέχεια στα θετικά του αποτελέσματα και αφετέρου διότι οι βαθμοί είναι σημαντικοί, ενόψει της συμμετοχής του στα πλέι οφ της Super League.

Επειδή είναι ματς ειδικών συνθηκών, δεν θα επιλέξουμε το «διπλό» του ΠΑΟΚ, προτιμώντας τα 2-3 γκολ, που εμφανίζονται αρκετά συχνά στα παιχνίδια των «ασπρόμαυρων».

Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με το Goal-Goal στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Πόρτο. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με ευκολία, προέρχονται από συνεχόμενα αμφίσκορα και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι θα… κουνηθούν τα δίχτυα και στις δύο εστίες.

ΤΡΙΑΔΑ…

338. ΓΑΝΔΗ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ 1 (1.80)
347. ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ (1.70)
356. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ-ΠΟΡΤΟ GOAL-GOAL (1.55)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.7

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης