Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το Σάββατο σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση για την τέταρτη κατηγορία της Βραζιλίας.

Πιο συγκεκριμένα, στον επαναληπτικό αγώνα της Tupi κόντρα στην Aparecidence, για τη διαδικασία των πλέι οφ ανόδου, ο μασέρ των φιλοξενούμενων αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα… πόδια του, προκειμένου να σώσει την εστία της ομάδας του από βέβαιη παραβίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το πρώτο ματς να έχει έρθει 1-1 και το σκορ να είναι στο 90′ ισόπαλο 2-2, η Τούπι στην τελευταία φάση του αγώνα «φλέρταρε» με το γκολ, το οποίο και θα της χάριζε την πρόκριση.

Για να είμαστε πιο ακριβείς ο επιθετικός της, με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο και την εστία ανυπεράσπιστη, πλάσαρε και η μπάλα ήταν έτοιμη να καταλήξει στα δίχτυα.

Εντούτοις αυτό το γκολ δεν έμελλε να μπει ποτέ, καθώς τότε ο μασέρ, ο οποίος ήταν δίπλα στο δοκάρι, ανέλαβε χρέη γκολκίπερ, και κάνοντας διπλή απόκρουση πάνω στη γραμμή, κράτησε το 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως αυτή η κίνηση του τον έβαλε σε μπελάδες, καθώς οι παίκτες των γηπεδούχων και οι φίλαθλοι τον πήραν στο… κυνήγι,  καθώς ένιωσαν να τους «πνίγει» το δίκιο.

Ωστόσο ευτυχώς για τον.. ηρωικό μασέρ δεν έπεσε στα χέρια του μαινόμενου πλήθους και με… κατοστάρι που θα ζήλευε μέχρι και ο Ουσέιν Μπολτ, έφυγε… σφαίρα για τα αποδυτήρια.

Όπως και να έχει όμως, τον στόχο του τον πέτυχε, αφού, όπως προαναφέραμε, ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ, δεδομένου ότι η μπάλα δεν πέρασε ποτέ την γραμμή κι έτσι το ματς έληξε ισόπαλο 2-2.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι αδικημένοι της υπόθεσης είναι αποφασισμένοι να πάνε στα δικαστήρια, ελπίζοντας σε δικαίωση.

Οι πληροφορίες ότι θα ζητήσουν να μην υπάρχουν… μασέρ στον αγωνιστικό χώρο στα επόμενα παιχνίδια τους ελέγχονται ως ανακριβείς.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης