Σφοδρή κριτική δέχτηκε ο Νεϊμάρ, μετά τις αποκαλύψεις του βραζιλιάνικου Τύπου, σύμφωνα με τις οποίες είναι ο διοργανωτής ενός μεγάλου πάρτι, με τη συμμετοχή 500 προσκεκλημένων στην έπαυλη που διατηρεί στα προάστια του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Πάντως, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ένας από τους δικηγόρους του Βραζιλιάνου επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή η πληροφορία είναι ψευδής, καθώς το πάρτι διοργανώνεται από την εταιρεία Fabrica.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι!!! Είναι μια εκδήλωση της Fabrica. Δεν έχει καμία σχέση με τον Νεϊμάρ, ο οποίος σχεδιάζει να περάσει το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου με την οικογένειά του. Βρίσκεται μαζί με τον γιο και τον φυσικοθεραπευτή του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του αστέρα των Παριζιάνων.

Από τη μεριά του το πρακτορείο που οργανώνει το πάρτι ανακοίνωσε πως οι αναφορές ότι πρόκειται να παραστούν 500 φίλοι και διασημότητες δεν αληθεύουν, επισημαίνοντας ότι σε αυτό θα δώσουν το «παρών» 150 άτομα.

«Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλους τους υγειονομικούς κανόνες που καθορίζονται από τους δημόσιους φορείς» αναφέρει η ανακοίνωση του πρακτορείου Fabrica, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το πάρτι είναι ιδιωτικό και έχουν εξασφαλιστεί όλες οι σχετικές άδειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης