Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύστηκαν από τον Γιάνις Στρέλνιεκς τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Είναι απλά φήμες. Δεν ξέρω από που προέρχονται. Αν δεν δω κάτι δημοσιευμένο στα μεγάλα portals της Ευρώπης, τότε όλα είναι καλά. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τι ισχύει και τι όχι. Δεν ξέρω κατά πόσο θα ωφελήσει την ΤΣΣΚΑ, επειδή έχουμε ένα καλό συμβόλαιο. Δεν μπορούν να με διώξουν έτσι απλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νομίζω ότι θα έχω περισσότερες πληροφορίες αυτή την εβδομάδα. Δεν το σκέφτομαι όμως. Αυτή είναι δουλειά του ατζέντη μου. Έχω δείξει την αξία μου, δεν θα έχω πρόβλημα να βρω άλλη δουλειά», τόνισε σε μέσο της πατρίδας του ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Ερωτηθείς δε για το αν του λείπει η Ελλάδα και οι Πειραιώτες επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας καλός οργανισμός, αλλά η ΤΣΣΚΑ είναι ένα διαφορετικό βήμα. Εδώ σκέφτεσαι μόνο το μπάσκετ, όλα είναι ασφαλή και εξασφαλισμένα. Μου λείπει η Αθήνα. Ξέρω ότι δεν πήγαν τόσο καλά τα πράγματα με τον Ολυμπιακό. Την δεύτερη χρονιά δεν έπαιξα πολύ, λόγω τραυματισμού».

Τέλος, για τη συνεργασία με τον Δημήτρη Ιτούδη ανέφερε: «Είναι καλή. Αν είσαι στην ΤΣΣΚΑ, είσαι ένας καλός παίκτης. Πρέπει όμως να το αποδεικνύεις κάθε μέρα, γιατί ο προπονητής σε βλέπει από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Αν δεν είσαι καλός και δεν βοηθάς την ομάδα, θα σε αντικαταστήσει αμέσως».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης