Ο Χαβιέρ Σαβιόλα θα επιστρέψει αύριο στα παλιά του λημέρια, καθώς θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπενφίκα, στην οποία θήτευσε για μία τριετία (2009-12).

Ένας παλιός συμπαίκτης του αστέρα των Πειραιωτών, ο Νούνο Γκόμεζ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των «αετών» της Λισαβόνας έπλεξε το εγκώμιο του Αργεντινού, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή των παικτών του πορτογαλικού συλλόγου για την εκτελεστική δεινότητα του βραχύσωμου επιθετικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα έχει μια θερμή υποδοχή. Δεν είναι λάθος να πούμε πως σε όλους τους φιλάθλους της Μπενφίκα άρεσε πολύ ο Σαβιόλα, όταν φορούσε την φανέλα της ομάδας.
Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και ήταν μεγάλη υπερηφάνεια για τον σύλλογο που είχε έναν παίκτη σαν τον Σαβιόλα. Είναι εξαιρετικός σαν άνθρωπος και ποδοσφαιριστής», τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος Πορτογάλος άσος και συνέχισε:

Είναι καλό που θα τον δούμε ξανά και είναι από αυτούς που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στο παιχνίδι της Τετάρτης. Τόσο ο Σαβιόλα, όσο και ο Αϊμάρ ήταν δυο μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου της Αργεντινής που φόρεσαν την φανέλα της Μπενφίκα. Για μας, στην Μπενφίκα, ήμασταν περήφανοι που τους είδαμε να αγωνίζονται για την ομάδα», κατέληξε.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης