Τη δεύτερη μετεγγραφική της κίνηση, ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές Κύπρου ανακοίνωσαν την Παρασκευή την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Ζοάο Γκιγιέρμε Αμορίν από την Μαρίτιμο, που είναι το δεύτερο απόκτημα του Θρύλου, μετά τον Πιέρο Σωτηρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την 1η μεταγραφή της καλοκαιρινής περιόδου ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική μας ομάδα η οποία ήρθε σε κατ’ αρχή συμφωνία με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Joao Guilherme Leme Amorin που αγωνιζόταν στην Maritimo Πορτογαλίας.

Ο γεννημένος στις 21 Απριλίου το 1986 στην Βραζιλία, κεντρικός αμυντικός, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ πριν μετακομίσει στην Μαρίτιμο τον Ιανουάριο του 2008.

Στην 6ετή και πλέον παραμονή του στην Πορτογαλική ομάδα είχε συνολικά 144 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη σκοράροντας 6 τέρματα. Έχει πλούσιες παραστάσεις από ένα σαφώς πιο προηγμένο από το Κυπριακό πρωτάθλημα, το Πορτογαλικό, καθώς επίσης και αρκετές συμμετοχές στην Ευρώπη τόσο στο UEFA Cup και το Europa League (προκριματικά και φάση ομίλων).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει ύψος 1,84 και πέραν από κεντρικός αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί υπό τις περιστάσεις και σαν ανασταλτικός μέσος».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης