Επίθεση στον Κώστα Μήτρογλου από τον Κριστόφ Ντουγκαρί. Ο Γάλλος πρώην διεθνής επιθετικός, που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Μαρσέιγ, Μπαρτσελόνα και Μίλαν, μίλησε στο radio Monte Carlo για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού από τη Μαρσέιγ. 

«Πολλοί άνθρωποι μου λένε ότι σημείωσε πολλά γκολ για τη Μπενφίκα και ότι είμαι σκληρός γι’ αυτόν, αλλά δεν είδα τίποτα από το Μήτρογλου στη Μασσαλία. Είναι αλήθεια ότι τραυματίστηκε και δεν έκανε την προετοιμασία… Αλλά έχει πόδια από τούβλα! Εάν θέλετε να χτίσετε έναν τοίχο, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Δεν ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω πώς υπάρχουν παιδιά που κάνουν καριέρα. Είναι τρελό», είπε ο Ντουγκαρί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μήτρογλου έφτασε στη Μασσαλία το καλοκαίρι του 2017. Σε συνολικά 50 παιχνίδια σημείωσε 16 γκολ, αλλά παραχωρήθηκε δανεικός στη Γαλατασαράι τον περασμένο Ιανουάριο.

Πάντως ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε στη νίκη (5-2) επί της Μαλάτιασπορ, στην μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση στο τουρκικό Κύπελλο, που χάρισε στην Γαλατασαράι την πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στη Σεβάστεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης