Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι μέσα στα γήπεδα να σκοράρει κατά βούληση, ωστόσο έξω από αυτά έβαλε ένα επιχειρηματικό… αυτογκόλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έπεσε θύμα απάτης, καθώς αγόρασε ένα ξενοδοχείο έναντι του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ, για το οποίο όμως υπάρχει εντολή κατεδάφισης εδώ και χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγορά του ξενοδοχείου «MiM Sitges», το οποίο βρίσκεται στο Σίτζες της Καταλονίας, έγινε το 2017 από τον Αργεντινό άσο.

Σύμφωνα λοιπόν με ισπανικό δημοσίευμα ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε τη συγκεκριμένη επένδυση, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι υπήρχε πρόβλημα με τη δόμηση του ξενοδοχείου.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, κατά την ανέγερσή του δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί δόμησης της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, τα μπαλκόνια των δωματίων στη μία πλευρά του κτηρίου εξέχουν δύο μέτρα από την πρόσοψη, κάτι που απαγορεύεται στην περιοχή.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του, Φρανθίσκο Σάντσεθ Ροντρίγκεθ  προσπάθησε να το νομιμοποιήσει αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα δικαστήριο να δώσει εντολή για την κατεδάφισή του.

Κάτι που δεν γνώριζε προφανώς ο Μέσι, ο οποίος έδωσε 30 εκατ. ευρώ για να το αγοράσει.

Το ξενοδοχείο 4 αστέρων Mim Sitges βρίσκεται στο Σίτζες της Καταλονίας, μόλις πενήντα μέτρα από την παραλία.

Διαθέτει 77 δωμάτια και σουίτες, ένα υπερσύγχρονο σπα, πισίνα, γυμναστήριο και sky bar. Οι τιμές των δωματίων ανά βραδιά κυμαίνονται από 110 μέχρι 250 και αποτελεί ένα από τα καλύτερα μέρη για να μείνει κανείς στη συγκεκριμένη πόλη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης