Σε ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς, περίπου 48 ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη την Κυριακή, προχώρησε ο Ερυθρός Αστέρας.

«Ο Όγκνιεν Κούζμιτς είναι καλύτερα, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι ακόμη πολύ περίπλοκη» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Βελιγραδίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε τραυματιστεί σοβαρά την Κυριακή (14/7), μετά από σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε με άλλο όχημα. Την Τετάρτη (17/7) ο Κούζμιτς θα υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση.

Η σχετική ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα αναφέρει για τον Σέρβο σέντερ: «Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει ότι η γενική κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς είναι καλύτερη από χθες (15/7), αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ περίπλοκη. Ο Όγκνιεν εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, αλλά οι πνεύμονές του λειτουργούν εν μέρει ανεξάρτητα και ο παίκτης μας μπορεί να αναπνέει όλο και περισσότερο.

Με την απόφαση της ιατρικής ομάδας, ο Όγκνιεν Κούζμιτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο θώρακα και σε χειρουργική επέμβαση άνω γνάθου την Τετάρτη (17/7), για να επιλύσει προβλήματα που σχετίζονται με την αναπνοή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω της περιπλοκότητας αυτής της επέμβασης, ο μπασκετμπολίστας του Ερυθρού Αστέρα και της εθνικής Σερβίας θα παραμείνει σε τεχνητό κώμα μέχρι να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Τετάρτη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης