Οι καθοριστικές (δεύτερες) μεγάλες μάχες στον δρόμο προς τον τελικό, που θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου στο «Ζανκτ Γιάκομπ» της Βασιλείας, θα δοθούν απόψε, για τα ημιτελικά του Europa League. Το ζευγάρι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό μεταξύ της Σεβίλλης με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ στον άλλο ημιτελικό η Λίβερπουλ θα δώσει τη μάχη της πρόκρισης κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Η Σεβίλλη θα υποδεχθεί την ουκρανική ομάδα και έχει το προβάδισμα μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας, κάτοχος του τροπαίου τα δύο τελευταία χρόνια, είναι η πρώτη που φτάνει για τρίτη συνεχή χρονιά στα ημιτελικά και θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα μετά την Μπάγερν και το 1976 που θα πανηγυρίσει τρία ευρωπαϊκά τρόπαια στη σειρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άλλο παιχνίδι, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ και θέλει να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Μαδριγάλ», για να πάρει την πρόκριση. Η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς η ισπανική ομάδα έχει τις δυνατότητες για να ανατρέψει τα προγνωστικά και να πάρει αυτή το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα με ώρα έναρξης στις 22.05:

OTE SPORT 2
Σεβίλλη (Ισπανία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) 2-2

OTE SPORT 1
Λίβερπουλ (Αγγλία)-Βιγιαρεάλ (Ισπανία) 0-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης