Με τη φανέλα της Έβερτον θα αγωνίζεται μέχρι το 2018 ο Φιλ Τζαγκιέλκα, καθώς υπέγραψε μονοετή επέκταση στο συμβόλαιο που τον «δένει» με το σύλλογο του Λίβερπουλ.

«Είναι πάντα ωραίο να αισθάνεσαι ότι σε θέλουν» δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι των «τόφις» ο 32χρονος αρχηγός της ομάδας και συνέχισε: «Το να ανταμείβομαι με τον επιπλέον χρόνο μου δίνει αυτό το κίνητρο για να συνεχίσω την προσπάθεια να γίνομαι καλύτερος και να συνεχίσω για όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν ήταν οι μεγαλύτερες σε διάρκεια διαπραγματεύσεις στην ιστορία. Πήρε μόνο λίγα λεπτά αντί για ώρες. Μου αρέσει εδώ, θέλω να μείνω εδώ και ευτυχώς ο σύλλογος αισθάνθηκε το ίδιο. Το συμβόλαιο συντάχθηκε και επέστρεψα ύστερα από σύντομες διακοπές για να το υπογράψω. Τώρα ανυπομονώ να επιστρέψω για την προετοιμασία».

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μπορεί να καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας, μετράει 36 συμμετοχές στην εθνική ομάδα. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Έβερτον το 2007, προερχόμενος από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, και πλησιάζει τις 300 εμφανίσεις με τους «μπλε».

Ο Τζαγκιέλκα πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Φιλ Νέβιλ, ενώ, εφόσον εξαντλήσει το νέο συμβόλαιό του, το καλοκαίρι του 2018 θα έχει συμπληρώσει 11 χρόνια προσφοράς στην Έβερτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης