Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρουμανίας βρήκε τον αντικαταστάτη του Πιτσούρκα! Όπως δήλωσε ο Ραζβάν Μπουρλεάνου, ο Πιτσούρκα μπορεί να φύγει ελεύθερα από την εθνική ομάδα.

«Τον κάλεσα για συζητήσεις, έχουμε ένα εφεδρικό σχέδιο», είπε ο πρόεδρος, ενώ ο Πιτσούρκα είχε δηλώσει: «Φεύγω αν δεχθώ καλή προσφορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα η συγκεκριμένη τοποθέτηση εκνεύρισε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας: «Ούτε εμένα μου αρέσει όταν ο προπονητής της εθνικής ομάδας δηλώνει συνέχεια αβέβαιος και αναφέρει ότι σε έναν μήνα είναι πιθανόν να φύγει. Γι αυτό την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε μια συνάντηση για να δούμε ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα.

Η εθνική ομάδα έχει ανάγκη για σταθερότητα, αυτό ακριβώς ήταν και το πλεονέκτημα που είχε απέναντι την Ελλάδα. Θα ήμουν απογοητευμένος αν έλεγε ότι δεν τον στηρίξαμε όλο αυτό τον καιρό».

Στη ερώτηση εάν φοβάται ότι ο Πιτσούρκα θα φύγει μετά τον αγώνα με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016 ο Μπουρλεάνου δήλωσε: «Αυτή την φορά είμαστε έτοιμοι, δεν θα μας εκπλήξει. Έχουμε ένα εφεδρικό σχέδιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης