Οι αρχικοί φόβοι για τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον στον δεύτερο αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην Ιταλία και τη Σουηδία επιβεβαιώθηκαν.

Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου των Σκανδιναβών επικοινώνησαν με τους ομολογους τους στην ΑΕΚ και τους ανακοίνωσαν ότι η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο παίκτης έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον παίκτη, φυσικά, τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας και του δόθηκαν πατερίτσες. Ο Γιόχανσον πλέον αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα, ώστε να εξεταστεί και από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και να προγραμματιστεί από εκεί και πέρα πότε θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο διεθνής άσος της Ένωσης, ο οποίος χάνει όλη τη φετινή σεζον, αποκόμισε αυτόν τον σοβαρό τραυματισμό στο 17ο λεπτό του αγώνα στο Μιλάνο.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιόχανσον, ο οποίος σημειωτέον είχε πετύχει το νικητήριο γκολ των Σουηδών στο πρώτο ματς με τους Ιταλους, στην προσπάθειά του να γίνει κάτοχος της μπάλας, γύρισε το αριστερό του γόνατο και έπεσε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τον πόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκφράσεις του προσώπου του και οι κινήσεις του παίκτη, ο οποίος αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, ήταν ενδεικτικές του πόνου που αισθανόταν.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές μέρες τέθηκε νοκ-άουτ με ρήξη χιαστού και ένας άλλος από τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Πέτρος Μάνταλος.


Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης