Ο Βενσάν Κολέ ανακοίνωσε τους 16 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, στην έναρξη της προετοιμασίας της εθνικής Γαλλίας, ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Σε συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της γαλλικής ομοσπονδίας, ο oμοσπονδιακός τεχνικός των Γάλλων ανακοίνωσε ότι το πρώτο ραντεβού ορίστηκε για τις 20 Ιουλίου, ενημερώνοντας πως «έκοψε» 8 παίκτες από την προεπιλογή. Ανάμεσά τους ο Έντουιν Τζάκσον, ο οποίος μέσω twitter ενημέρωσε ότι δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευχαριστώ την εθνική ομάδα για τις όμορφες στιγμές. Θέλω να ανακοινώσω πως σήμερα αποσύρομαι. Καλή τύχη σε όλους όσοι έχουν επιλεγεί, βασίζομαι πάνω τους για να φέρουν το χρυσό μετάλλιο» έγραψε ο Τζάκσον. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας έδωσε στη δημοσιότητα και λεπτομέρειες για τα φιλικά προετοιμασίας εκτός γαλλικού εδάφους. Συγκεκριμένα, οι «μπλε» θα ταξιδέψουν στη Σερβία (11-13/8) και στη Γερμανία (29-30/8).

Οι 16 παίκτες που κλήθηκαν να δώσουν το παρόν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των «τρικολόρ» είναι οι εξής: Αλεξίς Αζινσά, Νικολά Μπατούμ, Φαμπιάν Κοζέρ, Νάντο Ντε Κολό, Μπορίς Ντιό, Αντουάν Ντιό, Εβάν Φουρνιέ, Μικαέλ Ζελαμπάλ, Ρούντι Γκομπέρ, Τομά Ερτέλ, Μαμαντού Τζαϊτέ, Τσαρλς Καουντί, Τζόφρι Λοβέρν, Τόνι Πάρκερ, Φλοράν Πιετρούς, Κιμ Τιγί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης