Απογοητευμένος αλλά και οργισμένος ήταν ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, μετά την ήττα (0-1) της Αταλάντα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπέργκαμο, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τους «16» του Champions League, τονίζοντας ότι θα ήθελε να παιχθεί αυτό το παιχνίδι με άλλον τρόπο, καθώς η γρήγορη αποβολή του Φρόιλερ ανάγκασε την ομάδα του να αγωνιστεί με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχαν προετοιμάσει.

«Παραμένει η πίκρα ότι δεν μπορέσαμε να παίξουμε τον αγώνα όπως θέλαμε. Πέρα από το αποτέλεσμα, η ικανοποίησή μας ήταν να είμαστε σε θέση να παίξουμε ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League. Ο αγώνας καταστράφηκε, δεν ξέρω ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα, αλλά στη συνέχεια βγήκε ένας διαφορετικός αγώνας. Η πρόκριση δεν έχει κλείσει, απλώς θα πρέπει να πάμε να κερδίσουμε στη Μαδρίτη» ανέφερε αρχικά ο Γκασπερίνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ξέρω με 11 έναντι 11 τι θα συνέβαινε, θα ήταν ένα άλλο παιχνίδι, πιο όμορφο. Σίγουρα αμυνθήκαμε καλά. Δεν μπορείς να αφαιρείς κάθε επαφή, αυτό είναι μια αυτοκτονία του ποδοσφαίρου.

»Δεν λέω τίποτα, αλλιώς η UEFA θα με τιμωρήσει για δύο μήνες. Αλλά δεν μπορούμε να έχουμε διαιτητές που δεν έχουν παίξει ποτέ ποδόσφαιρο και δεν μπορούν να κάνουν διάκριση μεταξύ ενός φάουλ και μιας κανονικής ενέργειας.

»Εάν δεν το καταλαβαίνουν, να αλλάξουν δουλειά. Δεν χρειάζεται να είσαι μηχανικός στη NASA για να καταλάβεις αυτά τα πράγματα. Αυτό που συνέβη απόψε (σ.σ. χθες) είναι εντυπωσιακό. Μετά έχουν τα τεχνικά μέσα που δεν ξέρεις πότε μπαίνουν στο παιχνίδι, αλλά ακόμα και μπροστά από τις εικόνες δεν μπορούν να καταλάβουν» πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης