Η Bundesliga έκανε δεκτό το αίτημα της Χέρτα και ανέβαλε τις τρεις προσεχείς αναμετρήσεις της ομάδας του Βερολίνου, που έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μία έξαρση του κορωνοϊού στις τάξεις της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της γερμανικής λίγκας, οι αγώνες της Χέρτα με τη Μάιντς (18/4), τη Φράιμπουργκ (21/4) και τη Σάλκε (24/4) αναβάλλονται και θα επαναπρογραμματιστούν σε νεότερες ημερομηνίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από μία σειρά κρουσμάτων κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου, ολόκληρη η ομάδα της Χέρτα τέθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Ως εκ τούτου, η αναβολή των τριών επόμενων αγώνων της ήταν… μονόδρομος και πλέον οι Βερολινέζοι καλούνται να δώσουν έναν «μαραθώνιο», με έξι αγώνες σε διάστημα τριών εβδομάδων, όπου θα παλέψουν για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Με 26 βαθμούς σε 28 αγώνες, η Χέρτα βρίσκεται στη 15η θέση της κατάταξης ισόβαθμη με την 16η Αρμίνια Μπίλεφελντ και μόλις τρεις βαθμούς μπροστά από την 17η Κολωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο 17ος και ο 18ος της Bundesliga (μακράν τελευταία είναι η Σάλκε) υποβιβάζονται απευθείας, ενώ ο 16ος δίνει αγώνες μπαράζ με τον τρίτο της δεύτερης κατηγορίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης