Η Ντιναμό Δρέσδης έκανε γνωστό ότι πουλήθηκαν περισσότερα από 72.000 εισιτήρια για τον χθεσινό αγώνα με την Ντάρμσταντ, για το Κύπελλο Γερμανίας, μολονότι ο αγώνας παίχτηκε σε ένα… άδειο γήπεδο.

Με τους φιλάθλους να μην έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν εντός σταδίου τους αγώνες εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, οι ιθύνοντες του συλλόγου, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της χώρας, αποφάσισαν να θέσουν προς πώληση τα εισιτήρια έναντι ποσού 5 ευρώ το ένα, καλώντας τους φίλους της ομάδας να τα αγοράσουν επιδεικνύοντας αλληλεγγύη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και η διοίκηση της Ντιναμό Δρέσδης δεν περίμενε ότι 72.112 φίλαθλοι αγόρασαν εισιτήρια, σχεδόν τρεις φορές πάνω από τη μέση συμμετοχή τους την περασμένη σεζόν και υπερδιπλάσια από την χωρητικότητα του σταδίου τους.

Η Ντιναμό Δρέσδης ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι, υπό κανονικές συνθήκες, θα ήταν το τρίτο μεγαλύτερο κοινό που παρακολούθησε αγώνα της ομάδας.

Οι ομάδες των μικρότερων κατηγοριών στη Γερμανία έχουν πληγεί ιδιαίτερα από το γεγονός ότι πρέπει να παίζουν αγώνες χωρίς οπαδούς, που πλέον χαρακτηρίζονται στη Γερμανία ως «αγώνες φαντάσματα», κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, καθώς εξαρτώνται περισσότερο από τα εισιτήρια σε σχέση με τις ομάδες της Μπουντεσλίγκα, που έχουν περισσότερους χορηγούς και τηλεοπτικά δικαιώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάθε φίλος της Ντιναμό μπορεί να είναι περήφανος γι’ αυτό που έγινε. Αυτό είναι σίγουρα μοναδικό στη Γερμανία» δήλωσε ο επιθετικός της ομάδας, Φίλιπ Χόζινερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης