Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στo σκάνδαλο διαφθοράς που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της FIFA.
 
Η αρχή έγινε με τη σύλληψη 14 ανθρώπων, ενώ όπως αναφέρει ο Guardian στη λίστα των ατόμων που αναζητούνται από τις Αρχές της χώρας για να ανακριθούν είναι και ο Μάριος Λευκαρίτης.
 
Στη λίστα αυτή υπάρχουν όλα τα ονόματα των ατόμων που έχουν ψηφίσει στις εκλογές του 2010, στα οποία συμπεριλαμβάνονται  εκείνα των αντιπροέδρων της Παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου: των Ίσα Χαγιάτου και Άνχελ Μαρία Βιγιάρ.

«Θα ανακριθεί και ο Μπλάτερ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα και ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ πρόκειται να ανακριθεί από τις ελβετικές Αρχές για το σκάνδαλο διαφθοράς στη FIFA.

«Θεωρητικά και ανάλογα τα αποτελέσματα των ερευνών ο Ζεπ Μπλάτερ θα μπορούσε να αναζητηθεί για ανάκριση τις επόμενες εβδομάδες. Κάτι που μπορεί να συμβεί και με κάθε ένα άτομο το οποίο έχει συμμετάσχει στις σχετικές ψηφοφορίες», ήταν το σχόλιο του Αντρέ Μάρτ, o οποίος είναι εκπρόσωπος των ελβετικών Αρχών.

Όπως επισημαίνεται από τις ελβετικές αρχές ο πρόεδρος της FIFA είναι μόνιμος κάτοικος Ζυρίχης και δεδομένου ότι υπάρχει δηλωμένη η διεύθυνση της κατοικίας του, δεν συντρέχει λόγος να κινηθούν οι διαδικασίες για να εντοπισθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου οποιαδήποτε στιγμή κριθεί απαραίτητο θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν μαζί του και εκείνος να βρεθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις της αστυνομίας για να ανακριθεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης