Αν και βρισκόταν σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όπως όλα δείχνουν, οδεύει προς Βαρκελώνη μεριά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το γνωστό μπασκετικό site της Λιθουανίας, το «Basketnews.lt», ο 44χρονος κόουτς ετοιμάζεται να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα» αυτή τη φορά για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Καταλανοί μετά την απώλεια του τίτλου από την Μπασκόνια έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Σβέτισλαβ Πέτιτς και στράφηκαν στην περίπτωση του παλαίμαχου παίκτη τους, ο οποίος ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει εξαιρετικά δείγματα προπονητικής γραφής στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Σύμφωνα λοιπόν με το «Basketnews.lt», ο Γιασικεβίτσιους αποχαιρετά τη Ζαλγκίρις, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες!

Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως στελέχη της ομάδας του Κάουνας ενδέχεται να ακολουθήσουν τον 44χρονο κόουτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και νυν των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Mάριο Χεζόνια έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Saras back to Barca».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης