Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Η προηγούμενη μας πρόβλεψη κατέληξε στο… ταμείο και ελπίζουμε ίδια τύχη να έχει η τριάδα που έχουμε ξεχωρίσει από τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μάλμε στο «Καραϊσκάκη», σε ένα ματς που έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για τους Πειραιώτες και θα καθορίσει αν θα παίζουν στην Ευρώπη και το 2015.

Πάντως το αν η ομάδα του Μίτσελ θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εξαρτάται και από το ματς της Γιουβέντους με την Ατλέτικο, όπου οι «μπιανκονέρι» χρειάζονται έναν βαθμό για την πρόκριση και θεωρούμε αρκετά πιθανό να τον πάρουν.

Από εκεί και πέρα, θα εμπιστευτούμε τη Λίβερπουλ. Όχι γιατί έχει θέλξει με τις εμφανίσεις της, αλλά διότι σε τέτοια κομβικά παιχνίδια, όπως αυτό με τη Βασιλεία, σε ομάδες του βεληνεκούς των «ρεντς» ξυπνάει το ένστικτο της επιβίωσης, ενώ παράλληλα παίζει ρόλο ποια ομάδα διαθέτει πιο βαριά φανέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος φρονούμε ότι η Λεβερκούζεν δεν θα φύγει με άδεια τα χέρια από το «Nτα Λουζ» απέναντι στην Μπενφίκα, η οποία έχει αποκλειστεί και θα παραταχθεί με πολλούς αναπληρωματικούς στο εν λόγω ματς.

ΤΡΙΑΔΑ…

102. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1Χ (1.23)
103. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ (1.60)
105. ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Χ2 (1.35)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης