Το αναμενόμενο έγινε πραγματικότητα. Το σερί του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ως προσωρινού τεχνικού της Εθνικής Αγγλίας, μετά την απομάκρυνση του Σαμ Αλαρντάις, επιβραβεύθηκε σήμερα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Νησιού με την προώθησή του στο πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι τετραετούς διάρκειας, καθώς με το 4-0 που έχει από τότε που του δόθηκαν τα ηνία των «Τριών Λιονταριών» έπεισε τους ανθρώπους της FA για τις δυνατότητές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος που αναλαμβάνω το πόστο του προπονητή της Αγγλίας. Καταλαβαίνω επίσης ότι το να πάρω αυτήν τη δουλειά είναι το πρώτο πράγμα, πλέον αυτό που θέλω είναι να κάνω αυτήν τη δουλειά επιτυχημένη» τόνισε ο Σάουθγκεϊτ λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής U21 έχει μέχρι τώρα δύο νίκες και μία ισοπαλία στους τρεις προκριματικούς του παγκοσμίου κυπέλλου 2018, αφήνοντας την Αγγλία στην κορυφή του ομίλου, συν μία ισοπαλία σε φιλικό παιχνίδι με την Ισπανία. Το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ έως το 2020, άρα θα αναλάβει να οδηγήσει την εθνική ομάδα και στους τελικούς του EURO 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης