Σε συμφωνία με τον Τομ Κλέβερλι ήρθε η Έβερτον κι από την 1η Ιουλίου, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άγγλος μέσος θα υπογράψει στους «εφοπλιστές» για 5 χρόνια.

Ο 25χρονος Κλέβερλι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης περιόδου ως δανεικός στην Άστον Βίλα, όντας παίκτης-κλειδί στην πορεία των «χωριατών» προς τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι 13 φορές διεθνής με τα «Τρία Λιοντάρια» και, μάλιστα, κλήθηκε εσπευσμένα σήμερα από τον Ρόι Χότζσον για να καλύψει το κενό του τραυματία, Ράιαν Μέισον της Τότεναμ, στο κυριακάτικο φιλικό εναντίον της Ιρλανδίας, αλλά και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Σλοβενία για τα προκριματικά του EURO 2016.

«Ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που θέλουμε να χτίσουμε εδώ, καθώς διαθέτει την ανάλογη εμπειρία με πολλά παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ κι ακόμη έχει αρκετά καλά χρόνια μπροστά του», τόνισε στην ιστοσελίδα της Έβερτον ο προπονητής, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Το 2013 στέφθηκε πρωταθλητής Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, δεν τα κατάφερε να καθιερωθεί και παραχωρήθηκε δανεικός σε αρκετές ομάδες (Λέστερ, Γουότφορντ, Γουίγκαν, Άστον Βίλα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης