Ο διεθνής Ελβετός επιθετικός, Μπριλ Εμπολό, τέθηκε σε σιωπηρή τιμωρία από τη διοίκηση της Γκλάντμπαχ, επειδή παραβίασε τους υγειονομικούς κανονισμούς. Ο 23χρονος φορ δεν ήταν την Τρίτη (19/1) στην αποστολή για τον αγώνα με τη Βέρντερ Βρέμης και θα επιστρέψει στις προπονήσεις της γερμανικής ομάδας, μόνο αν επιβεβαιωθεί κατόπιν τεστ, πως είναι αρνητικός στον κορονοϊό.

Ο Εμπολό έδωσε το «παρών» το βράδυ της Κυριακής (17/1) σε ένα πάρτι 23 ατόμων, όπου κανείς δεν φορούσε μάσκες και δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο κοινωνικής απόστασης. Ο παίκτης το αρνήθηκε όλο αυτό και σε μήνυμά του στο Instagram εξήγησε: «Το βράδυ της Κυριακής (17/1), μετά τον αγώνα με την Στουτγάρδη (2-2), πήγα για δείπνο με έναν φίλο μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αποδείχθηκε πως ήταν λάθος. Δεν πήγα πάντως σε πάρτι. Είναι fake news. Το διαμέρισμα που πήγα ήταν κοντά στο διαμέρισμα όπου όντως γινόταν ένα πάρτι». Η «απολογία» του Εμπολό, δεν… έπεισε τη διοίκηση της Γκλάντμπαχ, η οποία «έκοψε» τον 23χρονο φορ από τον αγώνα με τη Βέρντερ Βρέμης, παρά το γεγονός ότι απουσιάζει λόγω τιμωρίας και ο Μάρκους Τουράμ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης