Οι Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας ανέστειλαν επ΄ αόριστον την προγραμματισμένη για τον Ιούλιο περιοδεία τους στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι δύο ομάδες της Premier League.

Είχαν προγραμματίσει να συναντήσουν την ομάδα της Α-League, Μπρίσμπεϊν Ρουρ, προπονητής της οποίας είναι ο Ρόμπι Φόουλερ, στο Κύπελλο Κουίνσλαντ, που έχει οριστεί από τις 11 έως τις 18 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ απογοητευτικό να μην μπορούμε να κάνουμε το ταξίδι αυτό στο Κουίνσλαντ αυτόν τον Ιούλιο» δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας, Στιβ Πάρις, και πρόσθεσε:

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσπαθήσουμε να οργανώσουμε την περιοδεία για το 2021, όταν τα πράγματα γίνουν ξεκάθαρα με το πρόγραμμα της Premier League για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν».

Από τη μεριά του ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, ανέφερε ότι οι σύλλογοι είχαν λάβει τη σωστή απόφαση να αναβάλουν την περιοδεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή είναι μια κατάσταση που έχει επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο και το μόνο που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι ότι οι άνθρωποι παραμένουν ασφαλείς και καλά. Ελπίζουμε ότι το τουρνουά μπορεί να γίνει αργότερα, όταν τα πράγματα είναι κανονικά, και ανυπομονούμε να επισκεφθούμε την Αυστραλία στο μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης