Ούτε στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά που συμβαίνουν τη φετινή σεζόν στη Γουότφορντ, η οποία αλλάζει τους προπονητές κυριολεκτικά σαν τα… πουκάμισα.

Η αγγλική ομάδα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, προχώρησε την Τρίτη στην πρόσληψη του παλαίμαχου άσου της Τσέλσι, Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, ο οποίος γίνεται o τέταρτος προπονητής που αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου σε διάστημα έξι εβδομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σέρβος θα αντικαταστήσει το Μπίλι ΜακΚίνλεϊ, του οποίου η οκταήμερη παραμονή στον πάγκο της Γουότφορντ τερματίστηκε εντελώς ξαφνικά από τη διοίκηση και συγκεκριμένα χωρίς να χάσει κανένα από τα δύο παιχνίδια που την καθοδήγησε. Ο Γιοκάνοβιτς αναλαμβάνει τη Γουότφορντ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με στόχο να την οδηγήσει στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Η παραμονή του ΜακΚίνλεϊ, η έκτη πιο γρήγορη στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου, ακολούθησε αυτή του Όσκαρ Γκαρσία, που έμεινε τέσσερις εβδομάδες στο τιμόνι της Γουότφορντ. Ο τελευταίος διαδέχθηκε τον Μπέπε Σανίνο, στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά αποχώρησε για λόγους υγείας πριν το τέλος του μήνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης