Θλίψη έχει προκαλέσει στoυς ανθρώπους του αθλητισμού η πυρπόληση του κλειστού σταδίου του Ντονέτσκ (Sports Hall Druzbha), ενώ μηνύματα μέσω του διαδικτύου για αυτό το θλιβερό γεγονός έστειλαν ο Σεργκέι Μπούμπκα και ο Ρενό Λαβιλενί.

Οι συγκρούσεις κατέστρεψαν το αθλητικό στάδιο της πόλης στο οποίο έχουν επιτύχει παγκόσμια ρεκόρ, τόσο ο Μπούμπκα με τον Λαβιλενί, όσο και η Γελένα Ισινμπάγεβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου προκάλεσε μεγάλη θλίψη η είδηση ότι το «Sports Hall Druzbha» πυρπολήθηκε. Το στάδιο όπου ο Μπούμπκα, η Ισινμπάγεβα κι εγώ, έχουμε σημειώσει παγκόσμια ρεκόρ στο επί κοντώ», έγραψε στη σελίδα του στο «Facebook» ο Γάλλος παγκόσμιος ρέκορντμαν του αγωνίσματος, μετά τα 6.16μ τα οποία υπερέβη στο Ντονέτσκ τον περασμένο Φεβρουάριο και πρόσθεσε: «Εύχομαι καλό κουράγιο και η σκέψη όλων θα είναι κοντά στον ουκρανικό λαό. Ελπίζω ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο».

Από την πλευρά του ο Σεργκέι Μπούμπκα, ένας θρύλος του παγκόσμιου στίβου, εξέφρασε την ελπίδα ότι το κλειστό στάδιο θα ανακατασκευαστεί: «Ελπίζω ότι θα αποκατασταθούν σύντομα οι ζημιές στο στάδιο και θα συνεχίσει να υπηρετεί το άθλημα. Θυμόμαστε όλοι φέτος τα 6.16μ που υπερέβη ο Λαβιλενί», έγραψε στο Twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης