Τους 12 «εκλεκτούς» του για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας (30/8-14/9) ανακοίνωσε σήμερα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Λούκα Μίτροβιτς ενημερώθηκε από τον προπονητή των πλάβι πως δεν θα βρίσκεται στη δωδεκάδα για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την αποπομπή του Βλάντιμιρ Μίτσοβ, ο Μίτροβιτς ήταν ο τελευταίος που «κόπηκε» πριν επιβιβαστεί η σερβική αποστολή στο αεροσκάφος με προορισμό τη Γρανάδα, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του 1ου ομίλου.

Από εκεί και πέρα «ηχηρές» οι απουσίες του παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Νεμάνια Νέντοβιτς (κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού), αλλά και αυτή του 20χρονου Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος τραυματίστηκε νωρίτερα στην προετοιμασία.

Οι δώδεκα «εκλεκτοί» του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας είναι οι εξής: Στέφαν Γιόβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Μάρκοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Νέναντ Κρστιτς, Ράσκο Κάτιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Βλάντιμιρ Στίματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με τη Σερβία στον 1ο όμιλο μετέχουν οι Ισπανία, Γαλλία, Βραζιλία, Αίγυπτος και Ιράν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης