Σε μία… κίνηση που δεν έχουν συνηθίσει τον φίλαθλο κόσμο οι διοργανώτριες αρχές, σε όλα τα αθλήματα, προχώρησε η Euroleague.

Mε ανακοίνωσή της, αναγνώρισε λάθη που έγιναν και δεν «δόθηκαν» από τους διαιτητές της αναμέτρησης, Αρμάνι Μιλάνο-Ζαλγκίρις Κάουνας, την περασμένη Παρασκευή (11/10), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αρμάνι επικράτησε της Ζαλγκίρις με 85-81, με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία των Γκαρθία, Ντιφαλά και Φούφη, για τρεις διαδοχικές παραβάσεις του Μάικλ Ρολ της Αρμάνι, 14” πριν το φινάλε της αναμέτρησης, οι οποίες δεν υποδείχθηκαν.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Euroleague, με 14” να απομένουν για τη λήξη και με το σκορ στο 83-81, ο Ρολ πήρε την μπάλα μετά από επαναφορά, κλείστηκε από δύο αντιπάλους κι έκανε βήματα, καθώς μετακίνησε τα δυο του πόδια χωρίς ντρίπλα.

Έπειτα, έκανε εκ νέου βήματα, καθώς από τη στατική κατάσταση που βρισκόταν, κούνησε αντικανονικά το αριστερό του πόδι. Τέλος, πριν δώσει την πάσα στον Ροντρίγκεθ, πάτησε την γραμμή του κέντρου, οπότε οι διαιτητές έπρεπε να δώσουν «μπρος-πίσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, η Euroleague δεν αναφέρει στην ανακοίνωσή της, αν θα επαναληφθούν τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης