Περισσότερα από 25 μετάλλια θα προσπαθήσει να κατακτήσει η γερμανική αποστολή στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Αλφονς Χέρμαν, αφού θα πλησιάσουν τον αριθμό των 30 μεταλλίων που κατέκτησαν οι αθλητές της χώρας το 2010 στο Βανκούβερ.

«Θέλουμε την ίδια συγκομιδή όπως το το 2010. Αλλά θα ήθελα να καλωσορίσω ό,τι περισσότερο κερδίσoυμε πάνω από τα 25 συνολικά μετάλλια», δήλωσε ο Χέρμαν σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Sport Bild», προφανώς επηρεασμένος από τη μη συμμετοχή λόγω τραυματισμού κάποιων βασικών μελών της εθνικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναγνωρίζοντας ότι «το κοινό ενδιαφέρεται μόνο για τα μετάλλια», ο άνθρωπος που διαδέχθηκε τον Τόμας Μπαχ στην ηγεσία της εθνικής ολυμπιακής επιτροπής, μετά την εκλογή του τελευταίου στην προεδρία της ΔΟΕ, προσθέτει: «Μια καλή κατάταξη για μας θα ήταν ένα πλασάρισμα στις θέσεις μεταξύ 4 και 10».

Με 30 μετάλλια η Γερμανία στο Βανκούβερ, είχε πάρει τη 2η θέση μεταξύ όλων των χωρών μετά τον Καναδά (13 χρυσά), αλά μπροστά από τις ΗΠΑ, που ναι μεν πήραν 37 μετάλλια, αλλά μόνο 9 εξ αυτών χρυσά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης