Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, με αφορμή το επικείμενο ντέρμπι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Μπενφίκα, για το Κύπελλο Πορτογαλίας, μίλησε για το πρόσφατο παιχνίδι της προσεχούς του αντιπάλου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι αετοί έκαναν το καλύτερο τους ματς στο «Καραϊσκάκη».

«Φυσιολογικό είναι που δεν έμειναν ικανοποιημένοι στην Μπενφίκα με το αποτέλεσμα (σ.σ.: ήττα με 1-0 σκορ) στο Καραϊσκάκη, γιατί έκαναντο καλύτερο τους παιχνίδι» ανέφερε αρχικά ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών, που πλέον κάθεται στον πάγκο τις Σπόρτινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε και για την πιθανή απουσία του Καρντόσο, ο οποίος τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στον αγώνα, που διεξήχθη στο «Καραϊσκάκη»: «Νομίζω ότι ο Καρντόσο θα παίξει. Ήταν καθοριστικός παίκτης σε πέντε με έξι παιχνίδια της ομάδας με τα γκολ που πέτυχε και αν αγωνιστεί θα του δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή».

Καταλήγοντας ο Ζαρντίμ αναφέρθηκε στην ποιότητα της Μπενφίκα, επισημαίνοντας ότι: «Έχει τεράστιο ρόστερ και είναι προετοιμασμένη για πολλούς αγώνες. Έχει έμπειρο προπονητή για τέτοιες καταστάσεις και δεν παίζει ρόλο το ότι αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα. Δεν θα ωφελήσει την Σπόρτινγκ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης