Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το χαμό του Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα της Μάγχης, μετά τη συντριβή του αεροπλάνου που τον μετέφερε από τη Νάντη στο Κάρντιφ στις 21 Ιανουαρίου 2019, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη βρετανική ομάδα.

Ο θάνατός του ήταν ένα τεράστιο σοκ για όλο τον οργανισμό της Nαντ, η οποία δεν τον ξέχασε και σκοπεύει να τιμήσει τη μνήμη του στο κυριακάτικο (26/1) παιχνίδι με τη Μπορντό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση των «καναρινιών» ετοίμασε μία ειδική φανέλα, στα χρώματα της εθνικής Αργεντινής, την οποία θα φορέσουν οι ποδοσφαιριστές του γαλλικού συλλόγου την Κυριακή, στη μνήμη του αδικοχαμένου συμπαίκτη τους.

Το μεσημέρι της Τρίτης (21/1), οι άνθρωποι της Ναντ ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στα social media, ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο οποίο κάθε πρώην συμπαίκτης του Σάλα, κατέθεσε μία στιγμή κι ένα συναίσθημα από τη συνύπαρξή τους στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια.

Στο τέλος του βίντεο δε, άπαντες εμφανίστηκαν με τις ειδικές -για την περίσταση- φανέλες, που θα φορέσουν την Κυριακή κόντρα στην Μπορντό, οι οποίες είναι λευκές με μια γαλάζια κάθετη ρίγα, στα χρώματα της σημαίας Αργεντινής, της πατρίδας του Σάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από κάτω υπήρχε κι ένα αντίστοιχα συγκινητικό, γραπτό, μήνυμα της γαλλικής ομάδας: «Υπηρέτησες την Ναντ με μαχητικότητα και πίστη, αφήνοντας αξέχαστες αναμνήσεις στο “κίτρινο σπίτι”. Κόντρα στην Μπορντό, για να σου αποδώσουμε τιμή, η Ναντ θα αγωνιστεί με τα χρώματα της χώρας σου. Μια φανέλα που σου αξίζει».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης