Του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μολονότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ, στο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, πέτυχε κάτι που εκείνη την ώρα έδειχνε εξαιρετικά δύσκολο, δεδομένης της τροπής που είχε πάρει το παιχνίδι και της μεγάλης κλάσης του αντιπάλου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως όπως αποδείχθηκε για τον Στέφανο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Κι αυτό γιατί βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και, με όπλο το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0, παίρνοντας θριαμβευτικά την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά με 3-2 σετ, μετά από έναν αγώνα που διήρκησε 4,5 ώρες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, όπως ήταν φυσικό, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά τον άθλο του απέναντι στον φημισμένο Ισπανό τενίστα, που του δίνει το δικαίωμα να παλέψει για την πρόκριση στον τελικό. Εκεί που θα βρεθεί αν το πρωί της Παρασκευής (19/02,10.30) ξεπεράσει και τον σκόπελο του Ρώσου, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Εκτός από όλους τους Έλληνες ο «Στεφ» έκανε περήφανους και τους δικούς του ανθρώπους, όπως τον φύλακα-άγγελό του, τον πατέρα του, Απόστολο Τσιτσιπά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στέφανος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ναδάλ στη Μελβούρνη, όπου έμελλε να σημειώσει μία από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του, έσπευσε να αγκαλιάσει τον άνθρωπο που τον μύησε στο τένις και είναι συνεχώς στο πλευρό του.

 Ο Στέφανος «χάθηκε» στην αγκαλιά του πατέρα του, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος για το σπουδαίο κατόρθωμα του γιου του, με το τρυφερό στιγμιότυπο του εναγκαλισμού τους να γίνεται γρήγορα viral στα social media. Και απολύτως δίκαια εδώ που τα λέμε καθώς συμβολίζει πολλά περισσότερα από έναν κλασικό πανηγυρισμό παίκτη-προπονητή.

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν μετέβη στα αποδυτήρια ο Τσιτσιπάς, «πνίγηκε» αρχικά στην αγκαλιά του αδερφού του, Πέτρου και σε αυτές των μελών του προπονητικού του τιμ.

Μάλιστα, ο Πέτρος Τσιτσιπάς αστειευόμενος, όταν είδε τον αδερφό του να πλησιάζει προς το μέρος τους, τον ρώτησε: «Κουράστηκες;», ενώ όταν τον αγκάλιασε του είπε: «Είσαι μεγάλος παίκτης, το ήξερα, το αισθανόμουν, είσαι απίστευτος».

Εν συνεχεία τον συνεχάρησαν ο γυμναστής, Φρεντ Λεφέμπρβ και ο φυσιοθεραπευτής Ζερόμ Μπιανσί, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αγκαλιάζει τελευταίο τον πατέρα του, ο οποίος στο βίντεο, που ανέβασε ο προπονητής του Στέφανου, Πατρίκ Μουράτογλου, ακούγεται να του λέει: «Καλό μου αγόρι! Αγόρι μου».

 

Η on camera αφιέρωση του Στέφανου στην αγαπημένη του Θεοδώρα

Βέβαια, σε αυτή τη σημαντική στιγμή για εκείνον, ο «Στεφ» δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την εκλεκτή της καρδιάς του, την Θεοδώρα Πεταλά.

Πιο συγκεκριμένα, πριν πάει στα αποδυτήρια ο Έλληνας πρωταθλητής, κατά την καθιερωμένη αφιέρωση του νικητή, έγραψε στην καμερα: «Τ.Ρ. that’s for you» (σ.σ. Θ.Π. αυτό είναι για εσένα), προσθέτοντας τρία φιλιά.

Φυσικά η αφιέρωση και τα φιλιά είχαν αποδέκτη την αγαπημένη του, την Θεοδώρα Πεταλά, με την οποία έχουν συμπληρώσει έναν χρόνο σχέσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης