Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Η χθεσινή ημέρα δεν κύλησε καλά, καθώς χάθηκαν αρκετά ματς στις λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να μην επαληθευτούν οι επιλογές μας. Γυρνάμε σελίδα πάντως και πάμε στις προβλέψεις μας από το κυριακάτικο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι αυτό ανάμεσα στη Σοσό και τη Λοριαν. Το συγκεκριμένο ματς έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για τους γηπεδούχους στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στο Σαμπιονά.

Οι «σοσαλιέν» αν δεν νικήσουν απόψε τότε το… τρένο της σωτηρίας απομακρύνεται γι΄αυτούς οριστικά και ως εκ τούτου θα παίξουν τα ρέστα τους για το «τρίποντο».

Η αντίπαλός τους φιγουράρει στη μέση της βαθμολογίας, ούσα αδιάφορη και πιστεύουμε ότι μπορούν να πάρουν μία νίκη, έχοντας και την προϊστορία με το μέρος τους, αφου μετρούν τρεις νίκες τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τη Λοριάν στο «Μπονάλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μένουμε στη Γαλλία, όπου έχουμε επιλέξει ένα αμφίσκορο, που μοιάζει να έχει πολύ καλές πιθανότητες να επαληθευτεί.

Πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Ρεν με την Τουλούζ περιμένουμε να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες παρουσιάζουν αρκετά αμυντικά κενά στους αγώνες τους και γι΄αυτόν τον λόγο μπορούν να «ματώσουν» τα δίχτυα εκατέρωθεν. Οπότε πηγαίνουμε με το Goal-Goal που το βρίσκουμε στον ΟΠΑΠ σε απόδοση 1.65.

Το τελευταίο παιχνίδι της βασικής μας τριάδας προέρχεται από τη μακρινή Χιλή. Η πρωτοπόρος Κόλο Κόλο, η οποία δεν παίζεται αυτό το διάστημα, διαλύοντας κυριολεκτικά κάθε αντίπαλη άμυνα, φιλοξενείται από την Κομπρελόα. Σε αυτήν την αναμέτρηση περιμένουμε πολλά γκολ, καθώς και οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά και ως εκ τούτου θα εμπιστευτούμε το OVER του 1.60.

Η ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΙΑΔΑ…

267. ΡΕΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ GOAL-GOAL (1.65)
268. ΣΟΣΟ-ΛΟΡΙΑΝ 1 (2.40)
272. ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ-ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ OVER (1.60)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 6.3

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης