Την πόρτα της εξόδου στον Τσενκ Σαχίν έδειξε τη Δευτέρα η διοίκηση της Ζανκτ Πάουλι.

Ο λόγος της απομάκρυνσης του 25χρονου Τούρκου ποδοσφαιριστή έχει να κάνει με την ανάρτηση φωτογραφίας στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram με την οποία ήθελε να εκφράσει τη στήριξή του στην τουρκική εισβολή στη Συρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η κίνησή του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, που είναι γνωστοί για τις αριστερές τους πεποιθήσεις.

Το σχετικό πανό των φίλων της γερμανικής ομάδας

Μάλιστα οι φίλοι του συλλόγου στο φιλικό με τη Βέρντερ Βρέμης «σήκωσαν» πανό ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να υποστηρίξουν τους Κούρδους, απαιτώντας παράλληλα από τη διοίκηση της ομάδας να τον αποδεσμεύσει αφού η παρουσία του δεν συμβαδίζει με τα ιδανικά του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωσή των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, ανέφερε τα εξής: «Η Ζανκτ Πάουλι ξεκαθαρίζει ότι είναι πλήρως αντίθετη με την ανάρτηση του Σαχίν, καθώς οι αξίες που πρεσβεύει η ομάδα μας δεν συμβαδίζουν με τα λόγια του παίκτη. Ο σύλλογος έχει ήδη μιλήσει με τον παίκτη και θα λύσει το θέμα που έχει προκύψει. Η θέση της Ζανκτ Πάουλι είναι ξεκάθαρη: Ποτέ ξανά πόλεμος».

Μία ημέρα αργότερα λοιπόν η επιθυμία τους έγινε πράξη, καθώς με ανακοίνωσή της η Ζανκτ Πάουλι ενημέρωσε ότι ο Τούρκος άσος αποτελεί παρελθόν για την ομάδα, καθώς «παραβίασε επανειλημμένα τις αρχές του συλλόγου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης