Tην επιθυμία του να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, για λογαριασμό ομάδας «πρώτης γραμμής», όπως η Ίντερ και η Νάπολι, εξέφρασε σε συνέντευξή του στην «Gazzetta dello Sport» ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τον 38χρονο στράικερ να εκφράζει τη βεβαιότητά του πως μπορεί ακόμη να κάνει τη διαφορά.

«Η Ιταλία είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου. Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις, αλλά από ομάδες όπου θα παλεύουν για τον τίτλο. Θα ήθελα να διεκδικήσω πρωτάθλημα, όχι απλώς να υπογράψω σε μια ομάδα. Μπορώ ακόμη να κάνω τη διαφορά», είπε αρχικά ο Σουηδός στράικε και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν λέω ότι θα έρθω στην Ιταλία, άλλωστε κάτι τέτοιο εξαρτάται από πολλά, ωστόσο αν θα πήγαινα στη Νάπολι, τότε το Σαν Πάολο θα ήταν γεμάτο σε κάθε παιχνίδι. Και στην Ίντερ, αν και δεν γνωρίζω τον Κόντε , όμως όσοι τον ξέρουν λένε ότι κάθε μέρα δίνει το 500%. Είμαστε ίδιοι λοιπόν. Και ο Μιχαϊλοβιτς είναι φίλος, επομένως θα επέλεγα την Μπολόνια γι’ αυτόν».

Φυσικά, ο Σουηδός άσος δεν παρέλειψε να εκθειάσει και πάλι τον εαυτό του, αναφέροντας: «Άρχισα 30 ετών να δουλεύω σκληρά για το σώμα μου και για να διατηρήσω τη φυσική μου κατάσταση. Το θέμα ήταν να τη διατηρήσω, όχι να τη βελτιώσω, κάτι τέτοιο θα ήταν πια αδύνατον. Δεν μπορώ να γίνω καλύτερος από αυτό. Υπάρχει μόνο ένας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και άλλος δεν θα υπάρξει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης