Ασπίδα προστασίας προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο ύψωσε ο Φερνάντο Σάντος. Ο αστέρας της Ρεάλ δέχτηκε επικριτικά σχόλια για το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά τη συντριβή της ομάδας του στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την Ατλέτικο αυτός έκανε πάρτι σε γνωστό κλαμπ για να γιορτάσει τα 30α του γενέθλια.

Μετά λοιπόν από σχετική ερώτηση που δέχτηκε ο πρώην τεχνικός της Εθνικής μας και νυν των Ιβήρων έσπευσε να υπερασπιστεί τον παίκτη του, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ο επαγγελματισμός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δύο ημέρες πριν ήμουν και εγώ στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσω το παιχνίδι με τη Σεβίλλη. Μιλήσαμε και μου είπε για τη γιορτή που είχε ετοιμάσει. Είχε μια μεγάλη λίστα με καλεσμένους και όλα ήταν ήδη έτοιμα. Δεν θα ήταν λογικό, παρά τη βαριά ήττα της ομάδας του, να ακυρώσει τα πάντα» τόνισε αρχικά ο Σάντος, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Ο επαγγελματισμός του Κριστιάνο είναι αδιαμφισβήτητος. Υπάρχει κάποιος που να μην το βλέπει; Το αποδεικνύει σε όλες τις ομάδες και ειδικά στη Ρεάλ. Η Ρεάλ πρέπει να ευχαριστεί το Θεό που έχει έναν ποδοσφαιριστή με την ποιότητα του Ρονάλντο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης