Ο Τομά Λεμάρ έκανε τη διαφορά και η Ατλέτικο πέρασε από το «Αλφόνσο Πέρεθ», νικώντας 2-0 της Χετάφε για την 5η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ο Γάλλος μέσος, που το καλοκαίρι αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των «ροχιμπλάνκος», έκανε την καλύτερη του εμφάνιση ως τώρα και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε στη δεύτερη φετινή νίκη της.
Ενα δικό του δυνατό σουτ «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι στο 14΄ και στην επιστροφή η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Σορία και κατέληξε στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα της Χετάφε να χρεώνεται αυτογκόλ. Στο 60΄ ο Λεμάρ ολοκλήρωσε μία ιδανική αντεπίθεση της Ατλέτικο και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τους Μαδριλένους.

Χετάφε (Χοσέ Μπορδαλάς): Σορία, Μπρούνο, Καμπρέρα, Νταμιάν Σουάρεθ, Αντούνες, Αραμπαρί, Ν’Ντιαγιέ (63′ Αλέχο), Ντζενέ (78′ Κριστόφορο) Πορτίγιο, Αμάτ, Ανχελ, Χόρχε Μολίνα (70′ Γκουαρδιόλα)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χιμένες, Λούκας, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς (71′ Γκοδίν), Ρόντρι (58′ Παρτέι), Σαούλ, Λεμάρ (80′ Κορέα), Κόκε, Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης