Νέα αγωνιστική περίοδος και νέα φανέλα για την ιταλική Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που ετοιμάζεται για τις πρώτες αναμετρήσεις της στο Nations League και σήμερα είδε την παρουσίαση της νέας εμφάνισης, η οποία είναι εμπνευσμένη από τον πολιτισμό της Αναγέννησης.

«Η φανέλα της Εθνικής ομάδας αντιπροσωπεύει το πάθος και την επιθυμία εκατομμυρίων οπαδών για τη νίκη, φορώντας τη είναι ένα μοναδικό συναίσθημα, μια υπερηφάνεια και μια αίσθηση ευθύνης που μας ωθεί να δώσουμε πάντα το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο αρχηγός της «σκουάντρα ατζούρα», Τζόρτζιο Κιελίνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο πλούτος της σημασίας και των αξιών του παρελθόντος, σε συνδυασμό με την ομορφιά του προϊόντος, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, το κάνουν τέλειο για να ντύσουμε τη φιλοδοξία μας και τα όνειρα των φιλάθλων μας».

Κατασκευασμένη από την Puma, η φανέλα -ενημερώνει στην ιστοσελίδα της η Ομοσπονδία (FIGC)- γιορτάζει το μεγαλείο του παρελθόντος των «Γαλάζιων», συνδυάζοντας την κλασική ταυτότητα με ένα μοντέρνο σχεδιασμό.

Το παραδοσιακό μπλε της εμφάνισης «υποδηλώνει την αναγέννηση της ιταλικής ομάδας, με επικεφαλής μια συναρπαστική νέα γενιά παικτών». Η νέα εμφάνιση «ερμηνεύει εκ νέου τα κλασικά αναγεννησιακά μοτίβα σε ένα μοντέρνο γεωμετρικό γραφικό, ενσωματωμένο στο μπλε της φανέλας, που γιορτάζει την ιταλική επιρροή στον παγκόσμιο πολιτισμό και στο ίδιο το ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης