Ο παλαίμαχος αμυντικός της Εθνικής Ιταλίας και της Ίντερ, Μάουρο Μπελούγκι, που αγωνίστηκε με τη «σκουάντρα ατζούρα» στα Παγκόσμια Κύπελλα του 1974 και του 1978, υποβλήθηκε σε υποχρεωτική επέμβαση ακρωτηριασμού και των δύο ποδιών του, λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος την Τρίτη (22/12).

«Έκοψαν ακόμη και το πόδι με το οποίο σκόραρα εναντίον της Μπορούσια Μεχενγκλάντμπαχ», αστειεύτηκε με μία θαρραλέα ατάκα ο Μπελούγκι παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, αναφερόμενος στο τέρμα που σημείωσε με τη φανέλα της Ίντερ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών τον Νοέμβριο του 1971.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπελούγκι εισήχθη στο νοσοκομείο στις 4 Νοεμβρίου, όντας θετικός στον Covid-19.

Οι γιατροί, ωστόσο, αναγκάστηκαν να κάνουν διπλό ακρωτηριασμό μετά την επιδείνωση σε υφιστάμενα προβλήματα στα πόδια του.

Ο Μπελούγκι, ο οποίος πλέον διάγει το 70ο έτος της ηλικίας του, είχε αγωνιστεί επίσης στην Μπολόνια και τη Νάπολι, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως σύμβουλος σε αθλητικές εκπομπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα βάλω πρόσθετα μέλη, σαν αυτά που έχει ο Όσκαρ Πιστόριους, οπότε θα μπορέσω να σας… περάσω στους διαδρόμους των τηλεοπτικών στούντιο», δήλωσε ο παλαίμαχος άσος στο δημοσιογράφο Λούκα Σεραφίνι, δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα μετά την απίστευτη περιπέτειά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης